endrju555 Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Witam Chciałbym dodać na swojej stronie podobną funkcjonalność jak ta po prawej stronie niniejszego sklepu. https://baby-stars.pl/pl/p/Komplet-wlasny-z-poszewkami-Pierniki-szare-seledynowe-minky/1466 Mam sklep w innej tematyce, ale bardzo by mi pasowało gdyby taki konfigurator moich produktów natychmiast na starcie pojawiał się przed oczami kupujących. Czy presta posiada taki modułi czy można go umiejscowić gdzieś tuż na starcie? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Możesz do tego wykorzystać atrybuty, jest to w standardzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju555 Posted August 7, 2017 Author Share Posted August 7, 2017 Witam. Dziękuję bardzo. Pytanie czy jest szansa w standardzie dodać globalnie atrybuty? Tzn tym samym produktom o różnych kolorach dopisać masowo te same atrybuty np gęstość? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Nie, tylko dodatkowe moduły mogą Ci w tym pomóc abyś nie musiał każdego produktu z osobna konfigurować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju555 Posted August 15, 2017 Author Share Posted August 15, 2017 Witam ponownie Staram się dodać serię atrybutów do produktu, ale niestety jeden z nich ma wpływ na cenę wyświetlaną po dokonaniu wyboru, a drugi nie wiedzieć czemu nie ma żadnej. Stworzyłem oba w identyczny sposób. Właściwie różnią się tylko nazwą oraz nazwami wartości, a mimo to jeden działa poprawnie a drugi nie. Na forum są stare tematy tego typu z 2014 roku, ale rozwiązanie nie zostało podane. Czy ktoś może pomóc? Prestashop 1.6 Default bootstrap Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts