misiek2592 Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Mam problem na sklepie internetowym gdyz gdy np. dodaje w panelu nowe banery reklamowe to nie pojawiaja sie one na stronie głównej. W wydajności mam zaznaczoną wymuszoną kompilacje oraz wyłączony cache. NIe mam pomysłu dlaczego tak sie dzieje. Ktoś mógłby mi pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Jeżeli korzystasz z niestandardowego szablonu to być może jest tak, żę za te bannery odpowiada zupełnie inny moduł, niż ten którego ustawienia modyfikowane są przez Ciebie w zapleczu. zatem, jaki to szablon? jaka wersja prestashop? i czy ewentualnie cache w przeglądarce było czyszczone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2592 Posted July 28, 2017 Author Share Posted July 28, 2017 Za banery odpowiada moduł pos slideshow, jest to wersja 1.6.1.7 i przegladarke wyczyscilem. i własnie nei wiem dlaczego to nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 W wielu slajderach można ustawić zupełnie inne obrazki dla każdej wersji językowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2592 Posted July 28, 2017 Author Share Posted July 28, 2017 ja mam ustawione obrazki dla odpowiednich wersji jezykowych ale na komputerrze ktorym wykonuje zmiany pojawiaja sie nowe banery ale na innych komputerach nie pojawiaja sie zmiany. (te komputery miały czyszczone cache i ciastka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Może sklep jest podpięty pod jakąś usługę CDN, która cachuje treści statyczne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts