DraganAlexandru94 Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 (edited) Buna ziua,Doresc sa fac cateva modificari si am nevoie de ajutorul vostru, deoarece nu prea ma descurc. 1. Doresc sa modific fontul pretului, adica sa-l maresc sa fie mai vizibil.2. In loc de Ron, doresc sa modific sa apara Lei 3. Sa-mi incadreze butoanele pentru comanda in pagina. ht Edited August 3, 2017 by DraganAlexandru94 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 1 și 3 din theme.css, 2 din backoffice, la secțiunea Monede Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 Salut, poti sa fii mai explicit te rog, pentru ca nu prea stiu, pe ce fisier din css ma duc mai exact si unde pentru a modifica 1 si 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 (edited) Intru in theme, tema mea, si nu gasesc fisierul global.css pentru a face modificarea. Edited July 23, 2017 by DraganAlexandru94 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 assets/css/theme.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 (edited) Nu ma descurc, nu este nici int-un format bun cum era global.cssAm atasat aici fisierul theme.css . https://ufile.io/qnyx5Daca ma poti ajuta sa ma duc direct pe linie ca sa fac modificarea Edited July 23, 2017 by DraganAlexandru94 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Salut! Contacteaza-ma pe privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted July 24, 2017 Author Share Posted July 24, 2017 UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted July 30, 2017 Author Share Posted July 30, 2017 Incerc sa ma duc pe .h5,h5{ modific pe acolo, dar dupa salvare nu-mi arata nici o modificare. Dau golire cache din back office, dar degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Goleste si cache-ul browserului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted July 30, 2017 Author Share Posted July 30, 2017 Am incercat, dar fara rezultat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted July 31, 2017 Author Share Posted July 31, 2017 Fac modificari, dar nu se propaga, practic sterg tot din theme.css, golesc cache din back office, dar si manual din public_html/cache/smarty/cache/ si nu se propaga modificarile, se propaga de abia a doua zi. La fel, sterg si ache-ul browser-ului si nimic. S-a mai intalnit cineva cu aceasta problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Atata timp cat ai zis ca ai facut modificari si abia a 2-a zi s-au vazut, inseamna ca sunt sanse mari ca problema sa fie de la host. Contacteaza firma de hosting si explica-le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted July 31, 2017 Author Share Posted July 31, 2017 (edited) Da, si ei mi-au spus sa contactez comunitatea prestashop, eu ziceam sa nu fie bug ceva de la prestashop. O sa-i mai contactez sa vad cum pot rezolva. Plus ca magazinul e nou instalat, nu am facut nici o modificare pe nicaieri. Edited July 31, 2017 by DraganAlexandru94 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Eu cred ca nu stergi cum trebuie cache-ul browserului. Vezi sa ai bifat "Everything / From the beginning of time" la Time Range, si casutele bifate ca in poza (cel putin).http://i.imgur.com/SDFsGEg.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted August 1, 2017 Author Share Posted August 1, 2017 Este ciudat rau, si dureros de cap, sterg tot cache-ul browserului, am instalat inca doua browsere sa fac teste, dar nimic, am incercat si pe telefon sa vad, dar nu se propaga dupa modificare. Cei de la host m-au asigurat ca nu e de la ei. Habar nu am ce sa mai incerc .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted August 3, 2017 Author Share Posted August 3, 2017 (edited) Am rezolvat problema, foloseam cloudflare, am intrat in contul cloudflare->caching->Development Mode si am dat pe ON. Acum o sa incerc sa fac modificarile in theme.css si revin.Multumesc tuturor pentru raspunsuri, Edited August 3, 2017 by DraganAlexandru94 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganAlexandru94 Posted September 20, 2017 Author Share Posted September 20, 2017 (edited) Din pacate prestashop 1.7.2.1 nu permite modificarea monedei din backoffice ca prestashop 1.6, am incercat sa schimb la moneda, mai exact sa schimb sa apara din "RON" in "LEI" din translation/cldr/main--ro--RO--currencies, dar cand fac modificarea nu-mi afiseaza nici "RON" nici "LEI", ramane decat pretul, stie cineva o solutie? Edited September 20, 2017 by DraganAlexandru94 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
etelefonro Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 On 20.09.2017 at 7:33 PM, DraganAlexandru94 said: Din pacate prestashop 1.7.2.1 nu permite modificarea monedei din backoffice ca prestashop 1.6, am incercat sa schimb la moneda, mai exact sa schimb sa apara din "RON" in "LEI" din translation/cldr/main--ro--RO--currencies, dar cand fac modificarea nu-mi afiseaza nici "RON" nici "LEI", ramane decat pretul, stie cineva o solutie? Salutare ! a rezolvat cineva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Pentru cei ce mai cauta solutia pentru a schimba din RON in lei la prestashop 1.7.2 Ca sa il schimbi trebuie urmezi pasii de mai jos: Accesezi fisierele site-ului (public_html) printr-un soft (ex: Filezilla) sau prin File Manager din cpanel. Deschizi fisierul translations/cldr/main–ro-RO–currencies. Cauti secventa „symbol”:”RON” si schimbi „RON” in „lei” Salvezi fisierul si il incarci inapoi pe server. *similar se procedeaza si cu alte monede https://presta.ro/blog/tutorial-cum-schimbi-simbolul-monedei-in-prestashop-1-7-ex-din-ron-in-lei/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts