turuncupiramat Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Sabit sayfa eklemek istiyorum. CMS kısmına gelince home delivery gibi hepsi ingilizce çıkıyor. Bunları nasıl türkçe yapabilirim. Delivery falan bunları yeni bir sayfa açarak halledebiliyorum ama home hala aynı kalıyor. Birde anasayfadaki slaytı değiştirdim. Slaytın yanındaki resimleri nerden değiştirebilirim sabit resim olanları. Prestashop için önerebileceğiniz youtube ders kanalları var mı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Bunları türkçe yapmak için olan cms yi tıklayın eğer siteniz de iki dil varsa yazı alanın yanında "dropdown" yani aşağı doğru açılan dil sekmesi var oradan türkçeyi seçip home olan yeri Ana Sayfa diye değiştirin Link to comment Share on other sites More sharing options...
turuncupiramat Posted July 22, 2017 Author Share Posted July 22, 2017 (edited) Bunları türkçe yapmak için olan cms yi tıklayın eğer siteniz de iki dil varsa yazı alanın yanında "dropdown" yani aşağı doğru açılan dil sekmesi var oradan türkçeyi seçip home olan yeri Ana Sayfa diye değiştirin malesef değiştiremiyorum sadece home şeçeneği çıkıyor aynı şekilde varsayılan dili türkçe yapmak istediğimde de beyaz sayfa çıkıyor gerçekleşmiyor https://i.hizliresim.com/AkGlnL.png https://i.hizliresim.com/vpyBb4.png edit: kullandığım sürüm 1.7.2.0 acaba bundan dolayı sorunlar olabilir mi ? internttte gördüğüm 1.6.5 e geçsem daha mı iyi olabilr ? geçerken ilk kurulum gibi bütün dosyaları silip 1.6.5 i mi yüklemeliyim Edited July 22, 2017 by turuncupiramat (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aluminyumcuyuz Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 config/config.inc.php Dosyası içerisinde yer alan ; setlocale(LC_CTYPE, $locale); Satırını bulup başına // ekleyip yani ; //setlocale(LC_CTYPE, $locale); Link to comment Share on other sites More sharing options...
turuncupiramat Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 config/config.inc.php Dosyası içerisinde yer alan ; setlocale(LC_CTYPE, $locale); Satırını bulup başına // ekleyip yani ; //setlocale(LC_CTYPE, $locale); Bu işlemi file zilla ile yapıyorum değil mi? Türkçe olarak kullanabilmem için dediğiniz yöntem galiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Dediğim gibi kategori olarak düzenleme yapman lazım dilerseniz bana bir kullanıcı açın düzelteyim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts