slay3r Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Salutare. De curand am decis sa incep colaborarea cu diferiti producatori de haine pentru copii insa fiecare magazin online este facut pe o anumita platforma. In momentul de fata am un feed de produse din wordpress si doresc sa import acest feed in prestashop insa nu functioneaza , am reusit sa il incarc insa a fost cu totul eronat. Care este modalitatea de a incarca acest feed corect ? Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 in prestashop poti importa prin csv admin > parametri avansati > import csv selectezi ce tip "chestii" importi, gen produse/categorii/producatori in cazul tau trebuie sa stii 2 lucruri: - fisierul tau trebuie sa fie organizat ca in exemplele presta de fisiere corespunzatoare produse/categorii/producatori si sa faci legatura corecta intre coloana asociata (din presta) si datele tale - poti folosi numele categoriei in care vrei sa fie importat produsul (caz in care sa fie unic) sau daca pui cifre atunci acelea sa fie ID-urile categoriei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay3r Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 Am incarcat asa dar s-a incarcat eronat . Nu a preluat poze, pret si alte detalii importante . Feed-ul este din wordpress si se poate sa fie diferit cred eu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 nu conteaza "din ce vine" feedul daca setarile in presta sunt corecte importul va merge ca uns 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay3r Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 O sa fac poze la fiecare pas sa pun aici sa vezi cum fac , nu imi apare sa aleg coloanele. Revin cu poze dupa ce le fac. Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay3r Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 Am facut poze la cum apare cand incarc fisierul. http://imgur.com/M2HKIzz Iar dupa ce dau next apare asa: http://imgur.com/344ZB6B Am incercat sa bifez si acele casute din primul pas insa nu functioneaza. Folosesc Prestashop 1.5.6.1 Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 super! e de la tine evident ca importa balarii, nu e bine ce si cum faci, fisierul de import e altfel. cred ca separatorul de campuri in fisierul tau csv este "," si nu ";", trimite-mi-l pe pm sa-l vad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldensite.ro Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 (edited) Eu le import de la furnizor in excel, acolo le prelucrez, le imbunatatesc, adaug alte campuri si dupa le urc pe site. Acum am ajuns la versiunea 7 a fisierului excel si 12 importatori. Aici un video inca de la inceputul importului Edited September 25, 2017 by goldensite.ro (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts