ravienne Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Witam, dodawałam przedmioty na sklep i w pewnym momencie wszystkie wyświetlane produkty znikły (powinno być ich ponad 800). na stronie jak się wchodzi w produkt poznikały indexy (numery) Generalnie nie wiem co mam robić Widok tak jak na ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Coś tam musiało się wydarzyć, być może nie bezpośrednio w sklepie, ale np. w bazie danych. gdy klikniesz w butonn wyeksportowania danych do SQL, to po zapisaniu zapytania sql i sprawdzeniu jego wyników, widać cokolwiek czy też jest pusto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomek Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 pewnie kliknąłeś na na "Wyłączone produkty" wystarczy się wylogować z panelu admina i ponownie zalogować ta wersja PS tak ma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravienne Posted July 18, 2017 Author Share Posted July 18, 2017 Dodam ze na telefonie wszystko śmiga. Robilam eksport i zero reakcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravienne Posted July 18, 2017 Author Share Posted July 18, 2017 @atomek dzięki zadziałało. teraz mi się przypomniało że kiedyś juz tak miałam zrobiłam to samo i poszlo ehh skleroza nie boli. temat do zamknięcia dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts