poukamisas Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλους, μετα κόπων και βασάνων κατάφερα να κάνω upgrade με 1-click upgrade απο 1.5.6.1 se 1.6.1.15, άλλα παρατήρησα πως όταν είμαι στην καρτέλα προιόντος δεν μου λειτουργεί το zoom και το mega menou, είχα ενεργοποιήσει την εμφανιση σφαλμάτων, άλλα δεν μου έβγαζε κάποιο σφάλμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Το site είναι το loly.gr. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited July 17, 2017 by poukamisas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
helpdeskED Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 (edited) Σε ανάλογο πρόβλημα απλά απενεργοποίησα την cache (!). Για ένα περίεργο λόγο, όταν ενεργοποιούσα την cache, δεν λειτουργούσε το megamenu στα κινητά και το πρόβλημα εντοπιζόταν μόνο στην αρχική σελίδα , στις υπόλοιπες σελίδες λειτουργούσε ΟΚ. (Αν βοήθησα παρακαλώ να επισημανθεί ως λυμένο). Edited November 5, 2017 by helpdeskED (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poukamisas Posted November 6, 2017 Author Share Posted November 6, 2017 Τελικά πλήρωσα σε κάποιον ποιο γνώστη απο εμένα και μου το διόρθωσε με κώδικα. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts