omsoft Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 ZDRAVIM,kdyz sem si nainstaloval platebni moduly Příjem platby v hotovosti při osobním odběru a Ship to Pay v0.1,dopravce mam vytvorene,tak se mi na strance,kdyz chci kliknout na koupi,kosik,dopravce zobrazi bila stranka z textem Pokus o napadení webu : "není výchozí dopravce" . zkousel sem hodne,ale uz nevim,poradi mi nekdo?diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 jedna se o verzi 3.1.1 a moduly jsou z tohoto fora primo na verzi 1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Zřejmě nemáš nastavenýho výchozího dopravce, nebo špatně naťukaný S2P... je divný, že to 99% uživatelů funguje, jen se vždycky najde nějaká lama, co má problém se prokousat i přes instalaci... proč se na to kurva nevysereš? Ušetříš nervy jak sobě, tak i ostatním. Stejně si v tom tvým shopu nikdo nic nekoupí, s čím že to chceš podnikat? Ti udělám menší průzkum trhu a cen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 ..nebuď tak zlej, sá se s tím taky trápil a nikde jsem se nepodělil o zážitky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts