mzmarket Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Witam. Jestem nowym uzytkownikiem i mam maly lub duzy problem sam nie wiem... Chcialem zmienic kolor wiodacy w szablonie klasycznym... obecnie jest jak wiadomo taki blekitny... chcialbym go zmienic na czerwony... i teraz znalazlem plik variables.scss w folderze z plikami szablonu, jest tam pozycja: $brand-primary: #2fb5d2; zmieniam to na swoj kolor... ale kolor mimo wszystko sie nie zmienia... prestashop 1.7.1.2 pomoze ktos... moze zle sie do tego zabieram... ??? pozdrawiam Marcin Z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mzmarket Posted July 10, 2017 Author Share Posted July 10, 2017 ok... problem rozwiazalem... dla innych podam rozwiazanie: nalezy odszukac theme.css w katalogu /themes/classic/assets/css wyszukac kolor ktory nas interesuje i zmienic na swoj pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mzmarket
Witam.
Jestem nowym uzytkownikiem i mam maly lub duzy problem sam nie wiem...
Chcialem zmienic kolor wiodacy w szablonie klasycznym... obecnie jest jak wiadomo taki blekitny... chcialbym go zmienic na czerwony...
i teraz znalazlem plik variables.scss w folderze z plikami szablonu, jest tam pozycja: $brand-primary: #2fb5d2;
zmieniam to na swoj kolor... ale kolor mimo wszystko sie nie zmienia...
prestashop 1.7.1.2
pomoze ktos... moze zle sie do tego zabieram... ???
pozdrawiam
Marcin Z.
1 answer to this question
Recommended Posts