seckinedali Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Arkadaşlar aşağıdaki görselde görüldüğü üzere ciddi bir sıkıntım var çünkü eklediğim özel fiyatı maalesef yanındaki delete ikonugörünmediği için kaldıramıyorum Gerçekten acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Yeni eklediğim her özel fiyatı ekelyip kaldırabiliyorum ama o işaretli yerde gördüğünüzü bir türlü düzeltemiyorum :/ Şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 biraz uzmanlık ister bu diyeceğim veritabanına bağlananın şu tabloyu bulun "ps_specific_price" tablosunda bu eklediğiniz indirimi silin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRaRi Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 İçerisine girdikten sonra birçok satır var, hangi ürünü eklersem ekleyeyim sistem otomatik %10 indirim yapıyor. Bunu bir türlü kaldıramadım, var olanları da güncelleyemiyorum ne yapmam gerekir sizce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 müşteri grubu ayarlarına baksan belki orada indirim tanımlı olabilir Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRaRi Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Ben durumu şu şekilde çözdüm ; Satış > Katalog > Katalog Fiyat Kuralları > Sil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts