work.steve Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Witam Presta 1.7 nie reaguje na zmiany dokonywane w theme.css- Ponowne kompilowanie szablonu ustawiona na tak- Pamieć podreczna czyszczone - Zmienialem wiele elementów - firebug nie wychwytywał zmian (a ja ich nie idziłem)- Skrajne posunięcie: podmiana theme.css na pusty dokumentWynik:- Wszystko sie pieknie wyświetla - Przy użyciu firebuga okazuje sie ze presta nie wiem skąd ale dopada wszystkie ~8000 lnijek co do znaku jak w orginalnym szablonieUwielbiam takie problemy !!!Prosze o pomoc THX Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Może to jednak kwestia przeglądarki lub cache serwera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 work.steve Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 Uwielbiam takie rozwiązania !!! Wchodze na stronke - patrze działa - co lepsze dzisiaj sie wszystko odświeża zaraz po przeslaniu css. Szkoda ze zmarnowałem cały dzień i szkoda, że nie wiem co sie stała - to może zaowocować w przyszłości kolejnym zmarnowanym dniem ;[spam-filter]Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
work.steve
Witam
Presta 1.7 nie reaguje na zmiany dokonywane w theme.css
- Ponowne kompilowanie szablonu ustawiona na tak
- Pamieć podreczna czyszczone
- Zmienialem wiele elementów - firebug nie wychwytywał zmian (a ja ich nie idziłem)
- Skrajne posunięcie: podmiana theme.css na pusty dokument
Wynik:
- Wszystko sie pieknie wyświetla
- Przy użyciu firebuga okazuje sie ze presta nie wiem skąd ale dopada wszystkie ~8000 lnijek co do znaku jak w orginalnym szablonie
Uwielbiam takie problemy !!!
Prosze o pomoc
THX
2 answers to this question
Recommended Posts