Aska Loft Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Witam, Nie wiem co zrobilam ale pokazuje mi sie strona home pod zakladka banken (kanapy). Wie ktos jak mam przywrocic produkty z kanapami pod zakladke banken (kanapy)? strona www.askaloft.nl Pozdrawiam, Aska Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Zobacz w konfiguracji modułu górnego menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Aska Loft Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Dziekuje za odpowiedz Endriu107, ale nie mam pojecia jak mam tam wejsc. Jestem poczatkujaca. Moglbys troche mi przyblizyc jak to robic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Zakładka moduły w panelu i tam odszukaj moduł menu w jego konfiguracji sprawdź do jakiej strony prowadzi ta zakładka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Aska Loft Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 Dziekuje bardzo! Udalo sie. Moge Ci zadac jeszcze jedno pytanie? Wiesz moze jak moge zmienic kolejnosc produktow pod dana kategoria? Chodzi mi o to ze jak dodaje nowy produkt on automatycznie pokazuje sie jako ostani a ja chcialabym zeby pokazywal sie jako pierwszy czy drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Po pierwsze przeczytaj regulamin forum: https://www.prestashop.com/forums/topic/257855-regulamin-forum-prestashop/ 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie- Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów!- Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. Zobacz w zakładce Preferencje > Produkty tam są opcje sortowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Aska Loft Posted July 3, 2017 Author Share Posted July 3, 2017 Ok thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Aska Loft
Witam,
Nie wiem co zrobilam ale pokazuje mi sie strona home pod zakladka banken (kanapy).
Wie ktos jak mam przywrocic produkty z kanapami pod zakladke banken (kanapy)?
strona www.askaloft.nl
Pozdrawiam,
Aska
6 answers to this question
Recommended Posts