ottoman08 Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Merhaba, Ürün sayfasında seçenek olarak diğer ürünleri de sunabilmek mümkün müdür? Mesela pantolon alacak müşteri, yanda seçenek görse "şu kemeride al" gibi, ikona tıkladıktan sonra sepete ekleyince pantolonla birlikte o kemer de sepete eklense, böyle bir eklenti v.s. var mıdır acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Tabi ürün eklerken aksesuar da ekleyebilirsiniz ürün ekleme sayfasında kategoriler kısmının altında aksesuar var oradan ekle Link to comment Share on other sites More sharing options...
ottoman08 Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 Tabi ürün eklerken aksesuar da ekleyebilirsiniz ürün ekleme sayfasında kategoriler kısmının altında aksesuar var oradan ekle Eyvallah o özelliği biliyorum altta görünüyorlar o şekilde, ben daha çok seçenek gibi ekleyebilir miyiz acaba diye bi araştırdım ama bulamadım, şöyle sepete ekle butonunun üst kısımlarında seçenek gibi birkaç ürün sunabilsek ufak bir resmiye veya resimsiz de görünse olabilir, sepete ekle deyince ikonuna tıklanmış olan ürünler de sepete eklense müthiş olurdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts