magalyshop Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Buna, Am intalnit urmatoarea problema: am o comanda de 2 produse, dintre care 1 nu mai este disponibil la producator. Vreau sa scot din comanda un produs si sa adaug transport la comanda data de client. cum pot face acest lucru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldensite.ro Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Anulezi comanda si faci una noua. Sau adaugi un modul, care editeaza comanda. Eu folosesc Mass edit product, cam face figuri, dar merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUHA Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Sau Intri in comanda prin butonul din dreapta comenzii VIEW. Odata intrat in comanda , jos la produse , in dreapta produselor ai EDIT (pentru a umbla la pret sau cantitate) sau langa el un buton mic care daca dai pe ei apare si DELETE si stergi produsul respectiv din comanda. Odata ce comanda este generata , prin modulele native de la prestashop nu am gasit nici o cale sa modific metoda de transport , sau sa o adaugi. Am gasit cum poti sa anulezi valoarea transportului prin adaugarea unui discount si la tipul de discount alegi free shipping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts