alexandruhritcuz Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Buna ziua, Am impresia ca am cele mai multe bug-uri de aici )) Am o problema si nu i pot gasi pricina, deci imi arata cosul gol, deschide produsele adau 2-3 produse, si in mod aleatoriu in cos imi mai apar inca 5-6-7 pozii in diferite cantitati fara sa le adaug, asa practic 2 ori din 3, nustiu cu ce e legat asta, poate cineva a mai intalnit problema si poate sa mi dea un sfat. www.jucarel.md Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Salut! Am intalnit aceasta problema. Practic produsele adaugate in cos de alti vizitatori, iti apar si tie in cos, sau invers. Vorbeste cu cei de la host si spunele problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruhritcuz Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 Huu, deja e mai bine )) Spune mi te rog, la tine s-a rezolvat de la hosting? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Da. Explica-le ce se intampla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruhritcuz Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 Da. Explica-le ce se intampla. Din pacate ce i de la host nu mi au dat ceva concret, mi au scris asta, poate fi de la versiunea php sau caching? Multumesc Din cate stiu continutul cosului in Prestashop nu este stocat la nivel de server si nu vad cum ar putea fi o problema legate de platforma de gazduire. Va recomand sa : treceti la PHP 5.6 si sa va verificati daca problema persista dezactivati orice sistem de caching la nivel de aplicatie si sa incercati din nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 In cazul meu, cei de la host au gasit ca problema era de la nginx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasq Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Intra in meniu la Performanta-Cache dezactivare. E un buton care e verde, muti pe rosu. Eventual sterge si cache. Ai tot acolo in dreapta sus "Golire cache". Dar fa.i un backup inainte site.ului. Pentru orice eventualitate. E posibil dupa golirea cacheului sa arate putin diferit site.ul daca au fost modificari in codul sursa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruhritcuz Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 Deci am curatat cache-ul si ni mai persista eroarea, multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts