michalsX Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Jak w temacie: jak zrobić, aby menu górne poziome było w dwóch językach? Nie widzę opcji dwóch języków w module Górne menu poziome. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Menu wyświetla to co ustawisz jak wyświetlasz w nim kategorie a one maja wprowadzone tłumaczenia to po zmianie języka pojawia sie te tłumaczenia, tak samo z stronami cms czy linkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalsX Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 Tak, znalazłem. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamopl Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Witajcie, znalazłem ten temat gdyż szukam rozwiązania dla siebie. Sklep również w dwóch językach - samą zmianę nazw zakładek znalazłem w konfiguracji - jednak mój problem to to, że chciałbym aby niektóre zakładki pojawiły się tylko w jednym języku, a w drugim ich nie było lub odwrotnie - jest taka możliwość? Chodzi o to aby nie było to dosłowne tłumaczenie tych samych zakładek i treści. Z góry dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts