polbulva Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Zdravim, na eshopu www.aranys.cz kdyz dam vyhledat nejake zbozi a dam vyhledane zbozi seradit podle ceny, tak mi to seradi nejak nesmyslne. Muzete mi s timto problemem pomoci? priklad: https://www.aranys.cz/vyhledavani?search_query=opal&submit_search=&orderby=price&orderway=asc Diky, Pavel Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Neřadí se to třeba podle původní prodejní ceny a na stránce vidíme ceny po slevě? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polbulva Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 On 6/22/2017 at 5:48 AM, tuk66 said: Neřadí se to třeba podle původní prodejní ceny a na stránce vidíme ceny po slevě? To bych nerekl, spise to vypada, jako by to radilo kazdou kategorii zvlast.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polbulva Posted June 23, 2017 Author Share Posted June 23, 2017 Napada nekoho cim to muze byt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivetaruD Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 koukala jsem na to a ani podle kategorií to není po sobě... Když jsem zadala od nejdražšího, tak to vyhledává dobře až na poslední produkty, které jsou tam vyloženě nesmyslně a začíná to tady: a ty produkty nesmyslně řazené jsou převážně všechny nové. Přesně nevím, ale možná můj postřeh pomůže v cestě k nalezení... :-) Zkuste popřemýšlet, co ty produkty mají společného.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivetaruD Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Tuším, že by to mohlo být toto: je to v "komfigurace" - "produkty" Link to comment Share on other sites More sharing options...
polbulva Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 On 7/2/2017 at 6:17 PM, ivetaruD said: Tuším, že by to mohlo být toto: je to v "komfigurace" - "produkty" Tam mam nastaveno podle Ceny produktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts