Marketer Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Witam,Mam problem z multistore. Usiłowałem włączyć go w adminie i niestety, ale nie pojawia się dodatkowe menu. Oczyściłem cache przeglądarki oraz w Prestashop i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Poza tym próbowałem także w innej przeglądarce - efekt identyczny. Przeszukałem trochę sieć i forum, ale nie znalazłem podobnego problemu. Czy ktoś miał kiedykolwiek podobną sytuację lub zna potencjalne rozwiązanie tego problemu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Zajrzyj do Administracja -> Menu Kliknij w "Zaawansowane" i zobacz czy AdminShopGroup jest aktywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanleyek Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Witam, Mam problem z multistore. Usiłowałem włączyć go w adminie i niestety, ale nie pojawia się dodatkowe menu. Oczyściłem cache przeglądarki oraz w Prestashop i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Poza tym próbowałem także w innej przeglądarce - efekt identyczny. Przeszukałem trochę sieć i forum, ale nie znalazłem podobnego problemu. Czy ktoś miał kiedykolwiek podobną sytuację lub zna potencjalne rozwiązanie tego problemu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Na której wersji stawiasz multi-store? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marketer Posted June 20, 2017 Author Share Posted June 20, 2017 Bardzo dziękuję za odzew, ale problem jest już nieaktualny. "Samo" się naprawiło - jakkolwiek można to zinterpretować. P.s. Używam Presty 1.6.1.14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts