justrundesign Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 (edited) Hej, chce utworzyc globalna rubryke w menu = > Download, gdzie chce zaproponowac strone z roznymi plikami (.doc, .pdf ..) do siagniecia. Wiedzac przy tym ze beda rozne pod-kategorie dokumentow jak np: broszury techniczne, instrukcje uzycia itp. Nie bardzo wiem jak sie za to wziac, czy macie jakies pomysly na ?? Myslalam zaprogramowac modul Download i go wywolac na mojej stronie przez odpowiedni hook... Ale gdzie umiescic pliki, jak stworzyc menu pod-kategorie?? Dzieki z gory za wszystkie wskazowki JRD Edited June 16, 2017 by justrundesign (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
justrundesign Posted June 19, 2017 Author Share Posted June 19, 2017 Nikt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Wykorzystaj do tego strony CMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justrundesign Posted June 19, 2017 Author Share Posted June 19, 2017 Strony CMS ? ok juz mam moj mini modul Download, ktory umieszczam na stronie CMS => DOWNLOAD ALE Chce dojsc do tego rezultatu http://stoko.debgroup.com/us/downloads/product-information Utworzyc w moim module dwa foldery dla broszury techniczne i instrukcje uzycia. Przy tym jak internauta klika na broszury techniczne => wyswietlam co jest w folderze broszury techniczne, itp. Teraz moj problem to jak stworzyc moja nawigacje pod-kategori ?? Jak na przykladzie wyzej ? Dzieki z gory... Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Dziś skończyłem taki moduł: https://demo.presta-shop.eu/pl/download-page Kontroler zaplecza umożliwia upload plików, pliki przypisane do konkretnego języka w sklepie, możliwość aktywacji/dezaktywacji pliku bez jego kasowania. Na froncie dynamiczna wyszukiwarka/filtr według wszystkich danych plików. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
justrundesign Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 Dzieki E-com twoj modul jest ekstra, ale zesmy wybrali inne rozwiazanie na prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts