kreed Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Dobrý den, potýkám se s prestou už nějakou dobu a vzniknul mi nový problém. Potřeboval bych nastavit slevové vouchery, ale nejde mi zvolit kombinace podmínek, která by vyhovovala našim potřebám... Potřeboval bych nastavit slevový voucher buďto pouze na vybrané kategorie, nebo na seznam produktů a to tak, aby se mi po aplikaci voucheru sleva aplikovala pouze na produkty v košíku, které by byli v seznamu voucheru, naopak ty, které by v seznamu voucheru nebyli, na ty by nebyla sleva aplikována... prostě pouze sleva na část košíku... Nějaká cesta jak nastavit vouchery na výchozím stavu presty, popřípadě nějaký modul, který by splňoval tyto parametry... Díky za odpověď Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter369 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Dobrý deň, v podmienkach zliav nastavte "Výber produktu" a zvoľte "Kategóriu" v úkonoch zliav nastavte "Použiť zľavu na vybraný produkt" a zľava sa v košíku aplikuje len na produkt z vybranej kategórie. Demo: http://www.prestashop.engros.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadzaNaHned Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 mám stejný problém, jenže takto to udělám jen pro jeden produkt, ja chci aby se sleva aplikovala na všechno zboží v kategorii ne jen na jeden, a aby se neaplikovala na zboží v jiné kategorii. toto nejde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts