poukamisas Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Καλημέρα, στο site έχω φτιάξει μια ομάδα πελατών την "Πελάτες Χονδρικής", όσοι πελάτες ανήκουν στην κατηγορία αυτή βλέπουν τις τιμές με μια συγκεκριμένη έκπτωση. Ως εδώ όλα καλά. Θέλω τώρα να βλέπουν σε συγκεκριμένη κατηγορία άλλη έκπτωση απο αυτή που βλέπουν γενικά, π.χ αν γενικά βλέπουν την τιμή -10% γενικά, θα ήθελα στην κατηγορία "παιχνίδια" να βλέπουν την τιμη-5%,πήγα απο το "Πελάτες Ομάδες Επεξεργασία στο "Έκπτωση κατηγορίας" και απο εκεί ορίζω ότι στην κατηγορία "παιχνίδια" θέλω 5% έκπτωση, αλλά πάλι μου το δείχνει με 10% έκπτωση, κάνω κάτι λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Δεν βρίσκω αυτό που λες... Ειδικά με τα Ελληνικά. Εγώ θα το έκανα με price rule... Price rules --> Catalog Price rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
poukamisas Posted June 15, 2017 Author Share Posted June 15, 2017 Καλησπέρα σου στέλνω με printscreen ακριβώς τα βήματα που κάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Είναι παλιά η έκδοση που έχεις. Στην καινούρια είχα δει να υπάρχουν αυτά. Μπορείς να δοκιμάσεις να τα κάνεις όπως σου είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts