luckybastard Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Zlobí mne následující věc.Po vytvoření objednávky přijde zákaznííkovi email, kde je nesmyslný počet objednaného zboží, např. 100 Ks, stejně tak se zobrazí chybný počet v administraci eshopu (objednávky).V emailu adminovi je, ale vše v pořádku.Zlobilo mne to již ve verzi 1.3.0.6, upgradnul jsem na 1.3.1.1 a problém přetrvává.Netušíte kde je problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 muzes zkusit jeste verzi ze svn, resp. porovnat soubory co slouzi pro tyhle funkce ze svn verze http://svn.prestashop.com/tags/1.3.2.1/ pripadne si zprovozni svn a mas zmeny z prvni ruky,ale tech chyb je tam snad jeste vic nez u verze 1.2PS: tohle by taky mohlo pomoci http://www.prestashop.com/blog/article/prestashop_v14_alpha_1_v131_news_about_the_developments/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Me to delalo to same, restart DB pomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 jak se restartuje DB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 jak se restartuje DB? Myslel třeba zálohu - opětovný import do MySQL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 ... nebo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 mno žádnou zálohu DB z dob kdy to neblblo nemám, jaká že je to ta druhá možnost (... nebo)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 můžte mi prosím poradit jak resetovat DB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 resetovat DB? tady někdo zase bleje solidní kraviny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Mě shop dělá to, že v potvrzovacím mailu zákazníkovy pošle počet kolik mám na skladě.Např. si objdená misku, těch mám skladem 10ks a granule a ty nemám. Zákazník má tedy v potvrzení 10ks misek a granule žádné...Neví někdo co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
divisl Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Mám tentýž problém. Nemá někdo nějaké řešní ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 co takhle začít používat bugtracker nebo nejlépe rovnou SVN a mít tak aktualizace z první ruky?!Jinak můžete čekat na verzi 1.3.2, která to bude mít opravené, to se načekáte... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
divisl Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Tak svn není probém, spíš jde o to, kde bych měl hledat chybu.Pokud by někdo poradil budu rád.LD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts