DanAndrei Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Vreau sa fac pe pagina de comanda, daca este adresa de facturare sa imi afiseze tabul cu adresa de facturare, daca nu este sa imi afiseze tabul cu adresa de livrare. Am gasit bucata de cod, dar nu stiu sa folosesc if-ul site\admin\themes\default\template\controllers\orders\helpers\view\ ma poate ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 (edited) Salut! Practic, cand se efectueaza o comanda, se completeaza adresa de livrare. Optional, daca, cumparatorul vrea ca facturarea sa se faca pe o alta adresa, atunci acesta poate sa treaca o alta adresa de facturare. Deci: 1. Daca doreste o alta adresa de facturare, atunci adresa de livrare este diferita de cea de facturare. 2. Daca nu doreste o alta adresa de faturare, atunci adresa de livrare este aceeasi cu adresa de facturare. Asadar, rezulta ca ambele adrese oricum sunt completate. Eventual te poti "lega" ca si conditie, de diferentele intre cele 2 adrese, adica daca adresa de facturare este diferita de cea de livrare, atunci sa iti afiseze default tabul cu adresa de facturare, sau daca adresa de facturare este aceeasi cu cea de livrare, sa afiseze default tabul cu adresa de livrare. Edited June 12, 2017 by Marius05 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted June 12, 2017 Author Share Posted June 12, 2017 OK. sa luam de ex. rubrica cod fiscal. aceasta este strict la firme. Cum sa setez conditia asta? Sa iau de exemplu codul de la invoice.sumary-tab.tpl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts