crackmass Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Merhaba, Haber Bültenine kayıtlı müşterileri dışa aktarırken GSM numaralarının da excel tablosuna aktarılmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Bunu şunun için istiyorum, haber bültenine kayıtlı müşterilerime sms ile bilgilendirme yapmak istiyorum yeni kampanya için. Bunun için aklıma gelen onları excel ile dışarı aktarıp oradan da hizlisms.com modülüne yüklemek. Başka bir yol bilen var ise onuda belirtirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Merhaba, Haber Bültenine kayıtlı müşterileri dışa aktarırken GSM numaralarının da excel tablosuna aktarılmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Bunu şunun için istiyorum, haber bültenine kayıtlı müşterilerime sms ile bilgilendirme yapmak istiyorum yeni kampanya için. Bunun için aklıma gelen onları excel ile dışarı aktarıp oradan da hizlisms.com modülüne yüklemek. Başka bir yol bilen var ise onuda belirtirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler excel dışarı aldıgın bilgileri geri yüklenmiyor ben beceremiyorum başarılı bir şekilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Exel yerine OpenOffice yazılımını kullanırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.Ben bu yöntemi kullandım birkaç kere. Exel verileri düzenlerken bozuyor. Bu yüzden export ettiğiniz verileri import ederken sorun oluşuyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackmass Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 Benim sorum haber bültenine kayıtlı müşteri listesini dışa aktarırken haber bültenine kayıtlı müşterilerin gsm bilgileri tabloda yok. Prestashop admin panelinde bunu tabloya nasıl ekleyebilirim. Prestashop 1.6.0.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 (edited) Merhaba, konu ile alakali net bir bilgim yok fakat senin icin zor olmayacak kadar cok degilse musteri sayın, musteriler panelindeki bilgileri komple alsan Cvs ile ayıklasan Office yaziliminda olmaz mı? Edited June 18, 2017 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Merhaba özelden bana mail adresinizi gönderseniz, müşterilerinizin tüm bilgilerini dışarı alacak bir kaç uygulama gönderebilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackmass Posted October 20, 2018 Author Share Posted October 20, 2018 Merhaba Şahin Bey uzun süredir cevap veremedim kusura bakmayın. Hala yardımcı olabilirseniz sevinirim. özelden paylaşıyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts