hehehuhu Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Sziasztok! Egy számomra furcsa és szokatlan hibával találkoztam, bízom benne hogy esetleg valakinek lesz megoldása, ötlelte. A használt PS verzió: 1.6.0.6 Probléma: A PS adminjába balépve a katalógus/Termékek listából bármely terméket is nyitom meg, szépen bejön annak a szereksztőfelülete, az első hozzá tartozó tulajdonság-menüvel, az "Információ"kkal. Viszont ha rákattintok bármilyen más opcióra itt ("Szállítás" , "Árak", stb), akkor azok nem jelennek meg, egy üres és fehér felület marad csak ott, ahol korábban az információk menüpont adatai voltak. ChromeConsole-ban betöltve az admint, ezt a két hibát látom egy termék szerkesztésénél: "[Deprecation] Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience." valamint "Uncaught TypeError: $(...).validate is not a function at index.php?controller=AdminProducts&id_product=8&updateproduct&token=e06f44f…:1024 at dispatch (jquery-1.11.0.min.js:3) at r.handle (jquery-1.11.0.min.js:3)" Próbáltam ennek utána nézni, de sajnos nem találtam működő megoldást. Esetleg egy új verzióra frissítés és importálás segíthet? Vagy mi lehet a helyes eljárás? Eddig működött minden, változtatás nem történt egy jó ideje már az oldalon. Egy jó ötletet szívesen vennék Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Elsősorban a cache-t kell megvizsgálni - ps-ben és a böngésződben is ürítsd (ctrl + shift + del, minden időszak, minden pipa kivétel az elmentett jelszavak). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehehuhu Posted June 15, 2017 Author Share Posted June 15, 2017 (edited) Szia! Köszi a választ. A böngésző cache-t és a PS cache-t (admin/HaladóBeállítások/Teljesítmény alatt a "Gyorsítótár törlése" gombra bökve) is töröltem persze, én is arra gondoltam először. Amit minden termék esetében látok a ChromeConsole-ban pirosan: Uncaught TypeError: $(...).validate is not a function és http://domain.hu/admin9267/index.php?controller=AdminProducts&id_product=10&updateproduct&token=e06f44fe91b6727e975e6b5264d4f8d2 Sejtem a második az érdekesebb, csak sajnso nincs ötletem, hogy oldjam meg a hibát. Edited June 15, 2017 by hehehuhu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehehuhu Posted June 15, 2017 Author Share Posted June 15, 2017 Megoldás ^^ Szóval mint kiderült, a végfelhasználó módosítgatta az admin könyvtár fájljait. Kicseréltem egy verzióazonos admin könyvtárral, és betöltődött a szükséges oldalak mindegyike Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 oh... hát erre nem lehet felkészülni. Örülök, hogy megoldódott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts