Marius B. Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Problema mea apare în momentul în care te înregistrezi sau la Express Checkout: Mă interesează să am 2 inputuri radio – persoană fizică / persoană juridică - iar în funcţie de această selecţie să afişez câmpuri diferite spre completare.Pot să fac aşa ceva în PrestaShop? Dacă da, cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Se poate face, dar e ceva mai mult de lucru. Am avut si eu nevoie de ceva similar persoana fizica/persoana juridica, dar s-a schimbat planul si nu am mai ajuns sa realizez modificarea. Ma gandisem la niste Ajax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsonbf Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Gasiti aici un modul care face treaba asta: https://www.prestashop.com/forums/topic/579658-modul-persoana-fizicajuridica/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Optiunea B2B din Preferences->Customers nu iti este suficienta? Iti activeaza datele necesare pentru persoane juridice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts