stiu Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Witam, stawiałem jakiś czas temu sobie sklep na hekko.pl skonczyla sie waznosc serwera i postanowilem to przeniesc na nowy hosting tez na hekko. Już kilka razy przenosiłem sklepy z roznych hostingow i zawsze wszystko bezproblemowo szło jednak nie tym razem. 1. Edycja bazy danych 2. zmiana w pliku settings.inc.phpi to zazwyczaj wystarczało problem polega na tym ze panel administracyjny wygląda tak: Oczywiście nie działa też od frontu kilka drobiazgów ale nie wiem czym to jest spowodowane.Dodam również, że adres sklepu również zmienił się i pozmieniałem wszędzie gdzie to możliwe adresy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 wyłącz i włącz przyjazne adres, sprawdź ustawienia adresu,wyczyść cache. Wygląda jakby nie wczytały się js/css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stiu Posted June 2, 2017 Author Share Posted June 2, 2017 Robiłem wszystko to co pisałeś i nadal nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 2BC Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Daj linka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Jeszcze sprawdź na innej przeglądarce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stiu Posted June 2, 2017 Author Share Posted June 2, 2017 djjj.newzozzzz.hekko24.pl/admin263tqnecb tak wyglada admin a asklep wiecie jak sprawdzic Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stiu Posted June 2, 2017 Author Share Posted June 2, 2017 ktos cos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Masz bardzo dużo błędów w konsoli upewnij się że wszystkie pliki się przekopiowały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stiu Posted June 2, 2017 Author Share Posted June 2, 2017 wszystkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stiu Posted June 8, 2017 Author Share Posted June 8, 2017 rozumiem ze rozwiazania brak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 2BC Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 http://djjj.newzozzzz.hekko24.pl/admin263tqnecb nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
stiu
Witam, stawiałem jakiś czas temu sobie sklep na hekko.pl skonczyla sie waznosc serwera i postanowilem to przeniesc na nowy hosting tez na hekko.
Już kilka razy przenosiłem sklepy z roznych hostingow i zawsze wszystko bezproblemowo szło jednak nie tym razem.
1. Edycja bazy danych
2. zmiana w pliku settings.inc.php
i to zazwyczaj wystarczało problem polega na tym ze panel administracyjny wygląda tak:
Oczywiście nie działa też od frontu kilka drobiazgów ale nie wiem czym to jest spowodowane.
Dodam również, że adres sklepu również zmienił się i pozmieniałem wszędzie gdzie to możliwe adresy
10 answers to this question
Recommended Posts