michaelam Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 (edited) Zdravím, moc prosím, potřebuji poradit už jsem z toho naprosto zoufalá , sedím u toho celý den a nedaří se mi. Potřebuji v adminu vypsat email dle ID (čísla) registrovaného zákazníka (pro potřebu odeslání emailu v php). V třídě classes/ObjectModel.php potřebuji v metodě: public function update() vypsat (uložit si do proměnné) email zákazníka dle jeho ID. Poradíte prosím, jak sepsat tuto PHP konstrukci (respektive již pouze asi odkázat na nějakou metodu v classes/Customer.php) tak, aby fungovala ve výše popsané třídě a metodě? VELICE VÁM DĚKUJI. Edited May 29, 2017 by michaelam (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DataKick Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Zdravím, moc prosím, potřebuji poradit už jsem z toho naprosto zoufalá , sedím u toho celý den a nedaří se mi. Potřebuji v adminu vypsat email dle ID (čísla) registrovaného zákazníka (pro potřebu odeslání emailu v php). V třídě classes/ObjectModel.php potřebuji v metodě: public function update() vypsat (uložit si do proměnné) email zákazníka dle jeho ID. Poradíte prosím, jak sepsat tuto PHP konstrukci (respektive již pouze asi odkázat na nějakou metodu v classes/Customer.php) tak, aby fungovala ve výše popsané třídě a metodě? VELICE VÁM DĚKUJI. $customer = new Customer($customerId); $customerEmail = $customer->email; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts