deleteThisAccountPls Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Tak všechny problém jsem zatím úspěšně zažehnal :-)Překlad přenesl atd...No ale potřebuju udělat ještě pár úprav v překladu, vše dělám přes Nástroje >> Překlady, na e-shopu, který právě páchám to ale nějak nedělá to co má.Co to děláOtevřu Obchod k překladu a kliknu na českou vlaječkuUpravím to co potřebujiUložímPři uložení mi presta smaže část překladů a nejdou uložit nové.Prosím o radu jak problém odstranit, nebo mám radši reinstalovat prestu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 a uložení proběhne v pořádku? zobrazí se toto? pokud ne tak chmod 777 na soubory který ti to vypíše Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 Jo to se zobrazí Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 Tak jsem přeinstaloval prestashop, komplet, ale dělá to stejně CHMOD je nastaven jak má být Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 a uložení proběhne v pořádku? zobrazí se toto? pokud ne tak chmod 777 na soubory který ti to vypíše To nemyslíte vážně, že když vidíte "zelenou" že vždy je na 100% vše v pořádku? Z poloviny tomu tak vždy není... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 a uložení proběhne v pořádku? zobrazí se toto? pokud ne tak chmod 777 na soubory který ti to vypíše To nemyslíte vážně, že když vidíte "zelenou" že vždy je na 100% vše v pořádku? Z poloviny tomu tak vždy není... ! No právě že to není v pořádku, proto se ptám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts