Moi drodzy śledziłem różne wątki. Czytałem już wiele i nadal nie mogę sobie poradzić z pewną rzeczą. Tworzę sklep internetowy moroszka.com. W zakładce kontakt wyskakuje mi po angielsku nagłówek - Customer Serwice - Contact Us. Chciałbym go zmienić na polski, ale nie mogę tego znaleźć nigdzie. Przetłumaczyłem już całą stronę kontaktową z formularzem, ale tej jednej rzeczy nie mogę nigdzie znaleźć. Przeszukiwałem pliki kontaktowe zarówno szablonu i modułowe na FTP i nic. Może ktoś z Was byłby w stanie pomóc mi w tym dość dziwnym problemie.
Dodam, że strona nie jest to kontakt zrobiony przez CMS. Górna część i dolna kontaktowa są zmodyfikowane przez szablon. Formularz kontaktowy, jest przez contactform, ale nagłówek, to dla mnie magia. Proszę Was o pomoc w znaleznieniu tego
Question
MOSCHIQ
Moi drodzy śledziłem różne wątki. Czytałem już wiele i nadal nie mogę sobie poradzić z pewną rzeczą.
Tworzę sklep internetowy moroszka.com. W zakładce kontakt wyskakuje mi po angielsku nagłówek - Customer Serwice - Contact Us. Chciałbym go zmienić na polski, ale nie mogę tego znaleźć nigdzie. Przetłumaczyłem już całą stronę kontaktową z formularzem, ale tej jednej rzeczy nie mogę nigdzie znaleźć. Przeszukiwałem pliki kontaktowe zarówno szablonu i modułowe na FTP i nic. Może ktoś z Was byłby w stanie pomóc mi w tym dość dziwnym problemie.
Dodam, że strona nie jest to kontakt zrobiony przez CMS. Górna część i dolna kontaktowa są zmodyfikowane przez szablon. Formularz kontaktowy, jest przez contactform, ale nagłówek, to dla mnie magia. Proszę Was o pomoc w znaleznieniu tego
8 answers to this question
Recommended Posts