lausuw1111 Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Witam wszystkich,Mam problem, posiadam sklep prestashop 1.6.1.11 z zainstalowanym szablonem responsywnym, który bezproblemowo działał na smartfonach (ios, android)W ostatnim czasie jedyne co widać to białą stronę po wejściu na adres sklepu adres to: www.kodisklep.pl W międzyczasie zrobiony był certyfikat SSL, czy to może przeszkadzać? Czy jest jakieś rozwiązanie, ktoś może spotkał się z podobnym problemem?Bardzo zależy mi na tym, bo dużo ludzi teraz używa telefonów do zakupów internetowych. Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Nie jest to wina SSL tylko modułu allegro od x13. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lausuw1111 Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 Wielkie dzięki! Wszystko już zaczęło śmigać na telefonach. Z moją ograniczoną wiedzą nie wpadłabym na to nigdy. Serdecznie pozdrawiam, Laura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lausuw1111
Witam wszystkich,
Mam problem, posiadam sklep prestashop 1.6.1.11 z zainstalowanym szablonem responsywnym, który bezproblemowo działał na smartfonach (ios, android)
W ostatnim czasie jedyne co widać to białą stronę po wejściu na adres sklepu
adres to: www.kodisklep.pl
W międzyczasie zrobiony był certyfikat SSL, czy to może przeszkadzać? Czy jest jakieś rozwiązanie, ktoś może spotkał się z podobnym problemem?
Bardzo zależy mi na tym, bo dużo ludzi teraz używa telefonów do zakupów internetowych.
Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam.
2 answers to this question
Recommended Posts