Jaffa Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 zdravim,mam zabehly shop, funguje jiz nekolik mesicu bez problemu komplet vse, import nepouzivam, cca 300 -400 zbozi v shopu, xml na vyhledavace zbozi. tot vse ..dneska zniceho nic jdu na shop a Front office CHYBA 500 VNITRNI SERVERU a bila stranka .. BO normalne jde!! nic jsem nedelal nechapu .. psal jsem na podporu hostinug ale ti asi taky nic .. zjistil jsem ze kdyz vytvorim novou databazi a dam novou instalaci, tak vse jde - uplne cistej shop samozrejme .. kdyz zmenim databazi (nazev) na puvodni, tak porad stejna chyba .. je to peknej prusvih .. :-( ach joonevite nekdo neco co by to mohlo byt?diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 UFffffffffffffff tak vzreseno .. modul RSS to dela achjo ..zrusen a vse jede jak ma .. vim ,ze se to tady nekde resilo, ze ma problem .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 UFffffffffffffff tak vzreseno .. modul RSS to dela achjo ..zrusen a vse jede jak ma .. vim ,ze se to tady nekde resilo, ze ma problem .. Mohl bys sdělit co to máš za verzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 1.2.5.0 final Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts