poukamisas Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Έχω αγοράσει το "Total import Pro" για εισαγωγή αρχείων xml ή csv σε e-shop, φαινόταν πολύ απλό, άλλα για κάποιο λόγο ενώ φαίνονται να είναι όλα σωστά ρυθμισμένα και βλέπει 8005 προιόντα, όταν κάνω εισαγωγή δεν μου προσθέτει κανένα προιόν (χρησιμοποιώ αρχείο csv), έχω στείλει αίτημα και στο support αλλά ρωτάω και στο forum μήπως υπάρχει κάποιος με σχετική εμπειρία που ίσως να μπορουσε να βοηθήσει. Επισυνάπτω εικόνες μέσα απο τις οποίες φαίνονται οι ρυθμίσεις μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited May 17, 2017 by poukamisas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Καλησπέρα Δες στα log του apache. Αν έχεις enable το mod secure (application firewall αναφέρετε στο Plesk) ενδέχεται να χτυπάει κάποιο rule. Εγώ είχα κάνει ένα bash script για να κάνω μέσω curl post xml αρχεία στο prestashop και μου "βαρούσε" εκεί. Αν δεν ξέρεις πως να δεις το Log του apache ή σου φαίνονται κινέζικα όσα λέω απλά πάνε στο Plesk δες αν έχεις το application firewall enable. Αν είναι enable απλός κάνε το disable και δοκίμασε πάλι με το Total import Pro να κάνεις Import. Μετά θα πρέπει να το κάνεις enable πάλι. Θα πρέπει να δεις πιο rule σου δημιουργεί πρόβλημα και να το κάνεις exclude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilongr Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 On 5/17/2017 at 1:42 PM, poukamisas said: Καλησπέρα σε όλους, Έχω αγοράσει το "Total import Pro" για εισαγωγή αρχείων xml ή csv σε e-shop, φαινόταν πολύ απλό, άλλα για κάποιο λόγο ενώ φαίνονται να είναι όλα σωστά ρυθμισμένα και βλέπει 8005 προιόντα, όταν κάνω εισαγωγή δεν μου προσθέτει κανένα προιόν (χρησιμοποιώ αρχείο csv), έχω στείλει αίτημα και στο support αλλά ρωτάω και στο forum μήπως υπάρχει κάποιος με σχετική εμπειρία που ίσως να μπορουσε να βοηθήσει. Επισυνάπτω εικόνες μέσα απο τις οποίες φαίνονται οι ρυθμίσεις μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εχεις βαλει range 1-3 και παει να περασει τα πρωτα 3 προιοντα μονο.Στο τελευταιο step Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts