fishmaker Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 (edited) Zdravim, chtěl bych požádat o radu jak nastavit zasílání na Slovensko... Našel jsem povolení státu a nastavil jsem pro SK jen platbu převodem. Dopravu PPL jsem rozdělil na PPL - ČR a PPL - SK...nastavil různé ceny dle ceníku ale mám dva problémy a ještě jeden dotaz : 1) pro PPL - SK mi to píše v košíku doprava ZDARMA i při objednávce nižší než kolik jsem zadal v nastavení dopravy...jako kdyby bral nadřazenou hodnotu z nastavení DORUČENÍ - KONFIGURACE - DOPRAVA ZDARMA OD - 1500,- já bych chtěl na SK, aby se aplikovalo ZDARMA např od 3000,- (to co je nastaveno v detailu dopravce) 2) dá se nějak omezit dopravce v závislosti na jaký stát si vybere uživatel ? aby mu to vůbec nenabídlo pro SK dopravce PPL - ČR zdarma...nebo se musí doinstalovat nějaký modul ? 3) dá se nastavit pro zasílání na SK, aby se posílaly jiné údaje pro bankovní převod ? Díky za pomoc EDIT : verze PS 1.6.10 ... brzy provedem update na poslední verzi 1.6.13 Edited May 15, 2017 by fishmaker (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 (edited) 1. Nastav cenový rozsah dopravy v závislosti od ceny objednávky. 2. Dá sa to v nastaveniach prepravcu, stačí ak bude pre SK dopravcu vyplnená cena a pre CZ nie, tým pádom keď dá niekto Slovensko, zobrazí sa iba SK prepravca 3. Toto sa asi nedá, riešil by som to kópiou bankwire modulu a pre každu krajinu nastaviť iný modul. Alebo skúsiť platené riešenie Edited May 15, 2017 by WEBDVL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishmaker Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 (edited) 2) tzn, že musim Slovensko dát do jiné zony...např. MIMO EU...abych moh nastavit cenu PPL mimo EU...přímo pro stát mi to nenabízí Edited November 28, 2017 by fishmaker (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishmaker Posted November 28, 2017 Author Share Posted November 28, 2017 tak po pár měsících tu mám radu, kdyby někdo řešil něco podobného... 1) problém s cenou dopravy byl opravdu, že jsem měl vyplněnou DOPRAVU ZDARMA OD v hlavním nastavení...a tudíž to přebíjelo nastavení u jednotlivých dopravců...stačilo nechat prázdné a bere to správně dle dopravců 3) vyřešil jsem to nakonec nákupem modulu - https://prestashop.valasinec.cz/platebni-moduly/45-bankovni-prevod-s-vice-ucty-qr-platbou-a-vazbou-na-dopravce-prestashop-16.html kdy jsme získali i rovnou zobrazení QR kodu (chodí i do mailu) - modul umožňuje dle měny nastavit účet kam mají chodit platby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts