STFCZ Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Ahojte, mám takový problém. Včera jsem si stáhl nejnovější verzi PS z oficiální stránky a přes total cmd jsem začal nahrávat na FTP server mého webu. Akorát PS byl dvakrát v raru a já ho rozbalil jen jednou tedy jednu složku a v total commsnderu sem si nevšiml ze ho uploaduju v podstatě z raru (archivu) a během nahrávání mi vyskočila dvakrát chyba něco o portu cosik... ale šlo dat pokračovat tak sem to douploadoval . Instalace proběhla v pořádku všechno .. smazal sem složku install a ze konečně půjdu spravovat web. Ale zkratka do www.web.cz/admin se nedostanu hodi to chybu s oprávněním a nebo jiné ... mám to odrarovat a zkusit nahrát znovu ? Díky ahojte ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Adresář "admin" je ještě potřeba přejmenovat. Přesné znění chyby nebo sejmutá obrazovka by pomohla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STFCZ Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 Ahoj díky za odpověď adresář sem přejmenoval na "admin2k" myslel sem ze je jedno jak ho přejmenuju tak sem ho přejmenoval takhle. Jinak zasílám screen chyby. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Nějaká fatální chyba v kódu, bez podrobností. Nevím, co to může být. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STFCZ Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 Zkusím další nový čistý install , nastavim Total cmd aby se neodpojoval a nahraju ze složky a ne z archivu a uvidíme. Dám vědět jak to dopadlo ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HankaOne Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Ahoj! Mám obdobný problém. Nainstalovala jsem PrestaShop 1.7.0.6. na hosting Czechia Linux Plus, po instalaci jsem smazala složku install a přejmenovala složku admin. Když zadám adresu k té přejmenované složce, mám chybu 500... Poraďte prosím... Dost to hoří :-( Je to na dočasné adrese http://radiators.shop/backend 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Z té chyby se nic vyčíst nedá. Pokud je to nová instalace, tak bych určitě instalovat poslední verzi - 1.7.1.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STFCZ Posted May 17, 2017 Author Share Posted May 17, 2017 Hanko, já to nakonec vyřešil tak,že sem napsal na podporu hostingu ti se na mě během chvilky obrátili a opravili s tím ze tam byla chyba v htacces nebylo něco zakomentovane, měl jsem to u nejnovější verze PS z offi stránky, u 1.6 mi to neudělalo ale nesly jiné veci Link to comment Share on other sites More sharing options...
HankaOne Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Vyřešeno s podporou hostingu. děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts