ravienne Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Witam, jak ustawić jeden koszt dostawy dla wielu rzeczy w Prestashop 1.6? Obecnie jak mam 3 rzeczy w koszyku pokazuje 3x koszt dostawy :< BAAAARDZO PROSZĘ O POMOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 W jaki sposób to ustawiasz? W karcie produktu jako dodatkowy koszt? Normalnie ustala sie zakresy cenowe lub wagowe i dla nich przypisuje sie koszty wysyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ravienne Posted May 12, 2017 Author Share Posted May 12, 2017 w karcie produktu wszędzie mam 0 w dodatkowym koszcie, nigdzie nie wpisywałam wagi przedmiotu (co ile waży) bo to ubrania, i nie znam tych wartości dla ponad 700 rzeczy. może musze ustawić wagę orientacyjną do każdej rzeczy i ustawić zakres wagi przy dostawie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ravienne Posted May 12, 2017 Author Share Posted May 12, 2017 @endriu107, Jeszcze mam jedno pytanie. Gdzie mogę zrobić tak, by podczas rejestracji ktoś musiał zaakceptować regulamin, którego treść gdzieś umieszcze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Po pierwsze pokaż ustawienia jakie masz w przewoźniku inaczej nikt Ci nie powie co jest nie tak.Po drugie regulamin forum: https://www.prestashop.com/forums/topic/257855-regulamin-forum-prestashop/ 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie- Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów!- Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. Odpowiadając na to pytanie to zrobisz w Preferencje > Zamówienia, tam są Warunki usługi i jaka strona ma się wyświetlać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ravienne Posted May 14, 2017 Author Share Posted May 14, 2017 w załączniku ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Pokaż jeszcze screen z produktu który ma takie podwójne naliczanie z zakładki wysyłka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ravienne
Witam, jak ustawić jeden koszt dostawy dla wielu rzeczy w Prestashop 1.6? Obecnie jak mam 3 rzeczy w koszyku pokazuje 3x koszt dostawy :< BAAAARDZO PROSZĘ O POMOC
6 answers to this question
Recommended Posts