koule Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Merhaba, Webdeveloper kullanıyorum ve "embedded stil' diye bi dosya buldum css lerle, filezilladan bulamiyorum. Nerde acaba bu dosya ? bilginiz var mi ? Tskler Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 prestashop hangi sürüm kullanıyorsunuz 1.6 -> ftp/themes/kullandığınız tema/css 1.7 -> ftp/themes/kullandığınız tema/assent/css Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Merhaba Sayfanızın içeriğinde <style> tag'ları arasındaki CSS deklarasyonları inspector'da böyle görünür. Yani öyle bir dosya yok. Sayfa içindeki kodlarda var. CTRL+U ile kaynak koduna bakabilirsiniz. Bu arada inspector neydi ? inspector sevgiydi, saygıydı. Adamdı adam. F12'idi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koule Posted May 10, 2017 Author Share Posted May 10, 2017 On 5/9/2017 at 5:50 PM, MahmutGulerce said: Merhaba Sayfanızın içeriğinde <style> tag'ları arasındaki CSS deklarasyonları inspector'da böyle görünür. Yani öyle bir dosya yok. Sayfa içindeki kodlarda var. CTRL+U ile kaynak koduna bakabilirsiniz. Bu arada inspector neydi ? inspector sevgiydi, saygıydı. Adamdı adam. F12'idi. style arasindaki kodlari nasil degistirebilirim acaba ? On 5/9/2017 at 3:17 PM, bera_ramazan said: prestashop hangi sürüm kullanıyorsunuz 1.6 -> ftp/themes/kullandığınız tema/css 1.7 -> ftp/themes/kullandığınız tema/assent/css 1.6.1.12 , ama yok Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Merhaba Hangi TPL dosyasına yazılı olduğunu bilmek gerekiyor. Dediğim gibi önce kaynak kodunu inceleyin. Sonra modül/tema dosyası v.s. hangisi olduğunu tespit edebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koule Posted May 11, 2017 Author Share Posted May 11, 2017 On 5/10/2017 at 4:45 PM, MahmutGulerce said: Merhaba Hangi TPL dosyasına yazılı olduğunu bilmek gerekiyor. Dediğim gibi önce kaynak kodunu inceleyin. Sonra modül/tema dosyası v.s. hangisi olduğunu tespit edebilirsiniz. <style> #order .cart_unit .price span, #order .cart_unit .price br, #order .cart_quantity *{display: none;} </style> <!DOCTYPE HTML> sadece style arasindaki kodu silmek istiyorum, hangi tpl dosyasinda oldugunu bilmiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 <!DOCTYPE HTML>'den önce olduğuna göre modüllerden biri hard-coded şekilde echo yapmış. Yönetim paneli performans bölümünden sırasıyla override'lerı pasifleştirin. Eğer kod halen görünüyorsa: 3. parti modülleri pasifleştirin. Bu şekilde kodlar ortadan kalkarsa Modülleri teker teker pasifleştirerek sorunu çıkaranı bulabilirsiniz. Şüphelendiğiniz modüllerden başlayın. Benim gördüğüm kadarıyla "amatör işi" bir fiyat-gizleme modülü kullanıyorsunuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koule Posted May 11, 2017 Author Share Posted May 11, 2017 On 5/11/2017 at 10:39 AM, MahmutGulerce said: <!DOCTYPE HTML>'den önce olduğuna göre modüllerden biri hard-coded şekilde echo yapmış. Yönetim paneli performans bölümünden sırasıyla override'lerı pasifleştirin. Eğer kod halen görünüyorsa: 3. parti modülleri pasifleştirin. Bu şekilde kodlar ortadan kalkarsa Modülleri teker teker pasifleştirerek sorunu çıkaranı bulabilirsiniz. Şüphelendiğiniz modüllerden başlayın. Benim gördüğüm kadarıyla "amatör işi" bir fiyat-gizleme modülü kullanıyorsunuz. bu kodu ben eklemis olabilirim, ama nereye ekledigimi hatirlamiyorum, cunku genelde css den degisiklikler yapiyordum. Pasiflestirmek derken ne demek istiyorsunuz ? Tesekkurler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts