ata Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Provozuje nekdo z vas Prestashop na webhostingu web4u.cz? Pokud ano jsou nejake problemy? Dekuji Ata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 Při instalaci mi to napise: viz. obr , ale pusti to dal v instalaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 no a jde instalace dokoncit? Mela by stimhle projit pokud je to teda jedinej problem :-) jinak nekdy to jde povypinat i rucne pomoci htaccessu nebo muzes napsat podpore aby to extra pro tebe nastavili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 do htaccess si přidej řádek :php_flag register_globals offPak ti to tu hlášku nebude ukazovat.Jinak pokud budeš mít dost produktů běž k onebitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 diky, ale proc to zde pisu, jedna si mi o to, ze v ceske lokaci (cs), mi neprichazeji mails, pouze zakaznikovi prijde, ze objednal zbozi, ale na firmu neprijde nic, ani vypis zasob, kdyz jsem ale v anglicke lokaci, i jine, nez ceske, tak chodi vse suprove..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Onebit nemůžu doporučit, na shopu mám už 12000 položek a vázne a jsou tam strašně nízký limity pro php scripty, právě přecházím jinam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Mamejeradi.cz -> kam? Ja prave dle doporuceni presel od exploreru k onebitu. Uzivatelsky rozhrani je sice malinko jiny, ale zvyknout se da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 tak já jsem s onebitem spokojenej, nemůžu je hanit, ale prostě to není na tolik položek.Přecházím na virtuální servr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 VARESENO!!!! Prekopiroval jsem databazi i ftp-soubory na EBOLU, a vsechny maily chodi jak maji!!! Na verzi webhostingu web4u.cz, to delalo neplechu, a vlastne nechodilo. Vsem diky a Preste zdar! Ata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Já zase musím pochválit profitux.czOnehdy mi někdy kolem 2-3 ráno padla databáze a já to ještě vymazal bez záloh! Online podpora a 24 hod. přítomnost nějakého maníka co na tom serveru dřepí, byla umožněna návratnost do původního stavu - což má málokterý hosting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Se vsadim, že by si prdelí moh štípat desítky dráty :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Se vsadim, že by si prdelí moh štípat desítky dráty :-) Jako myslíš tím, jak tu furt sedím? Pravda je ta, že asi z toho mého e-shopu bude díky tomu multi-univerzální-jádro v podobě Presta Shopu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Ne myslel jsem strachy, ze je to vsechno v hajzlu, ikdyz asi zalezi kolik si toho na shopu měl zařrazenyho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Ne myslel jsem strachy, ze je to vsechno v hajzlu, ikdyz asi zalezi kolik si toho na shopu měl zařrazenyho. Nééé.., no naštěstí se jednalo pouze o Magazín, čehož si cenním asi stejně jako shopu. Na webzinu v době kolize meziprostoru židle x klávesnice, bylo v ten moment něco kolem 650 článků, profitux zálohuje 1x24 hod. kompletně všechen obsah pro sebe, za poplatek je to i pro plátce na jeho disku. Ale ten maník to udělal během 5 min. a prachy jsem poslal až po víkendu, plus pár stovek děkovného! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Tak já doufám, že zálohu dělá každej slušnej hosting... Link to comment Share on other sites More sharing options...
garry_n Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Onebit nemůžu doporučit, na shopu mám už 12000 položek a vázne a jsou tam strašně nízký limity pro php scripty, právě přecházím jinam. Máte někdo zkušenosti s hostingem na Gigaserveru? Jejich ceny mi připadají dobré. Navíc začínjí na 15Mb prostoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 K cemu me bude 25Gb prostoru, kdyz na tom diky memory limitu nic nepustim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Presne, kdyz ptacka lapaji pekne mu zpivaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
cute Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 if you want hosting means you can get the hosting here http://www.thewebpole.com/ and also get the hosting,domain name register, domain appraisal, online file folder, ssl certificate etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts