Ataszek Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Witam, Jakiś czas temu zaktualizowałem prestashop do wersji 16.1.13 , podczas wysyłania / zmieniania statusu do klienta w zamówieniach. Innymi słowy status że np. wysłałem towar, czy zmienił status z nie zapłacone na zapłacone nie dochodzi jako wiadomość email do klienta. Jeśli ktoś zna rozwiązanie jestem w stanie zapłacić. Mam komunikat: Wystąpił błąd podczas zmiany statusu lub brak możliwości wysłania wiadomości email do klienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 O konfiguracji maili w sklepie jest wiele tematów - nikt w ciemno nie zgadnie co jest nie tak w tym wypadku. Podpowiedź może być też w logach sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ataszek
Witam,
Jakiś czas temu zaktualizowałem prestashop do wersji 16.1.13 , podczas wysyłania / zmieniania statusu do klienta w zamówieniach.
Innymi słowy status że np. wysłałem towar, czy zmienił status z nie zapłacone na zapłacone nie dochodzi jako wiadomość email do klienta.
Jeśli ktoś zna rozwiązanie jestem w stanie zapłacić.
Mam komunikat:
Wystąpił błąd podczas zmiany statusu lub brak możliwości wysłania wiadomości email do klienta.
1 answer to this question
Recommended Posts