czarnebloto Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Próbuje przetłumaczyć szablon na język polski. Lokalizacja->tłumaczenia i tam wybieram tłumaczenie stron sklepu i język polski. Żadnej frazy mi nie tłumaczy...i tak samo jak próbuję ręcznie przetłumaczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 czarnebloto Posted May 11, 2017 Author Share Posted May 11, 2017 Trzeba było zmienić wersję php z 7 na 5 i teraz można wszystko tłumaczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 czarnebloto Posted May 8, 2017 Author Share Posted May 8, 2017 Na pewno w dobrym miejscu tłumaczyłem, ale nawet gdybym się pomylił to ilość fraz do tłumaczenie by się zmniejszała po każdym zapisie. A u mnie dalej jest tyle samo i nic się nie zmienia. Co do Twojego linka to tam nie ma mojej wersji, ale dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 czarnebloto Posted May 9, 2017 Author Share Posted May 9, 2017 Właśnie włączyłem znowu tłumaczenie sklepu, a tam przetłumaczone 2 frazy które robiłem wczoraj. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tylko dwie z kilkunastu które robiłem i do tego jeszcze po kilkunastu godzinach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-1 inspir Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Zapewne myślisz że przetłumaczyłeś właściwe słowo czy też zdanie, zwróć uwage że one sie powtażają czasem wiele razy bo to kwestia jaki moduł tłumaczysz , oraz jaki szablon o ile masz ich kilka wgranych. lub też gdzie znajduję się ( słowo do przetłumaczenia ) czy to w module czy na stronie . bo to ogromna różnica. a druga sprawa można znaleść już gotowe tłumaczenia dla poszczególnych wersji . pobierzesz je tu : https://www.prestashop.com/pl/tlumaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
-1 inspir Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 wyjście jest jedno, nie zapisałeś sobie tłumaczenia .musisz tłumaczenie wykonac ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
czarnebloto
Próbuje przetłumaczyć szablon na język polski. Lokalizacja->tłumaczenia i tam wybieram tłumaczenie stron sklepu i język polski. Żadnej frazy mi nie tłumaczy...i tak samo jak próbuję ręcznie przetłumaczyć.
5 answers to this question
Recommended Posts