Elraen Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Merhabalar, Çoğu kişinin benimle aynı sorunu yaşadığını görüyorum. Prestashop sanırsam 'Popüler Ürünler' adı altında tek modül ile anasayfada gösterim yapıyor. Evet ayarlarından X bir kategoriyi seçebiliyoruz. Ancak ana sayfada 2 farklı veya 3 farklı kategorinin sırasıyla ürünlerini göstermek istediğimizde kilitlenip kalıyoruz. Buna uygun bir modül yok mu ? Yani ben sadece tek bir kategoronini ürünlerini anasayfada göstermekle mi sınırlıyım veya hepsini karışık şekilde. Açıkçası böyle bir yazılımın bununla sınırlı kaldığını düşünmüyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sorular : 1) istediğim bir ürünün/ürünlerin ID'lerini yazarak, seçtiklerimi nasıl anasayfada gösteririm ? Buna ait bir modül var mı ? 2) Homefeatured modulunu multileyebilir miyiz? Aynı modul'den 2 tane kancaya takılmıyor. Yani hem X bir kategorinin ürünlerini hemde Y kategorisinin ürünlerini anasayfada gösterebilmek için modülü 2'li aktif etmeye çalıştım ama kabul etmedi. Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 ürün eklerken ana sayfa yı seçtiğiniz ürünler ana sayfada görünür ama modüllerden homefeatured diye aratın onun içinde gösterilecek ürün sayısını arttırın sorun çözülür Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elraen Posted May 9, 2017 Author Share Posted May 9, 2017 Selamlar, yanıt için teşekkür ederim. Peki iki farklı kategorideki ürünleri anasayfada gösteremiyormuyuz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Evet olur zaten ürün eklerken hangi ürünün ana sayfada göstgerilmesi gerektiğini siz belirliyorsunuz örnk bir ürün ayakkabı kategorisinden bir ürün çanta kategorisinden bir üründe elbise kategorisinden seçip ana sayfada gösterebilir siniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elraen Posted May 10, 2017 Author Share Posted May 10, 2017 Sorum anlaşılmadı sanırım, Demek istediğim şu ; Ayakkabılar : ÜRÜN 1 ÜRÜN 2 ÜRÜN 3 ÜRÜN 4 ÇANTALAR ÜRÜN 1 ÜRÜN 2 ÜRÜN 3 ÜRÜN 4 gibi. Yani ana sayfada 2 farklı kategori göstermek istiyorum teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Merhaba default şablon ile bunu yapamazsınız, ekstra modüler ile olabilir, buna uygun bir kaç modül olacaktı arşivimde PM gönderin modülleri göndereyim işinize yarıyor mu bakarsınız. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts