Witam mam problem, który nie mam pojęcia jak naprawić. Zacząłem konfigurację sklepu, który ma być prowadzony w dwóch językach angielski i węgierski. Cały czas miałem możliwość otworzenia tylko meheszbolt.com/eu bo po wejsciu na /hu wyrzucało mi błąd 500 server error.
Zmieniłem to co widać na załączonym obrazku na hu żeby oba okienka odpowiadały węgierskiej lokalizacji po czym nie mogłem wejść już na stronę bo /eu i /hu wyrzucało mi ten właśnie błąd. Oczywiście pierwsze co zrobiłem to powróciłem do linijki z /eu ale nie pomogło dalej wyrzuca błąd. Jak czegoś nie sprecyzowałem to proszę napisać postaram się wszystko wyjaśnić. Server stoi od dzisiaj 7 rano jedyne co zdążyłem zrobić to pare kategorii i kilka modułów wyłączyłem.
Były to moduły dotyczące szablonu. Pomimo tego, że je wyłączyłem to i tak się wyświetlają co mnie dosyć dziwi ale to już chyba na inny post.
Question
simpleone
Witam mam problem, który nie mam pojęcia jak naprawić.
Zacząłem konfigurację sklepu, który ma być prowadzony w dwóch językach angielski i węgierski.
Cały czas miałem możliwość otworzenia tylko meheszbolt.com/eu bo po wejsciu na /hu wyrzucało mi błąd 500 server error.
Zmieniłem to co widać na załączonym obrazku na hu żeby oba okienka odpowiadały węgierskiej lokalizacji po czym nie mogłem wejść już na stronę bo /eu i /hu wyrzucało mi ten właśnie błąd.
Oczywiście pierwsze co zrobiłem to powróciłem do linijki z /eu ale nie pomogło dalej wyrzuca błąd.
Jak czegoś nie sprecyzowałem to proszę napisać postaram się wszystko wyjaśnić.
Server stoi od dzisiaj 7 rano jedyne co zdążyłem zrobić to pare kategorii i kilka modułów wyłączyłem.
Były to moduły dotyczące szablonu. Pomimo tego, że je wyłączyłem to i tak się wyświetlają co mnie dosyć dziwi ale to już chyba na inny post.
8 answers to this question
Recommended Posts