enolimit Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 (edited) Tydzień temu zaktualizowały się 4 moduły Problem polega na tym że klikając nowe zamówienie przenosi mnie na stronę zamówienia ale bez strony głównej backoffice i bez stylów css. Jeśli kliknę na starsze zamówienie wszystko działa poprawnie. Wszystko inne działa bez zastrzeżeń Myślałem że będzie różnica między starymi i nowymi zamówieniami w bazie ale nie ma żadnych zmian Proszę o pomoc Edited April 29, 2017 by enolimit (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 enolimit Posted May 9, 2017 Author Share Posted May 9, 2017 (edited) Tak wygląda nowe zamówienie po aktualizacji: bez szablonu strony głównej, brak danych o przedmiocie a tak starsze zamówienie czyli poprawnie: ma ktoś jakieś podobne doświadczenia ? Edited May 9, 2017 by enolimit (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kajtek116 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Też mam to samo. Czy poradziłeś sobie z tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kajtek116 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ja u siebie znalazłem. Na samym dole jest błąd na którym presta się wysypuje zanim załaduje szablon. U mnie moduł apaczka. Po zmianie php z 5.6 na 7 moduł się wykrzaczał. Chwilowo go wyłączyłem i wróciłem do php 5.6 i działa. Wieczorem będę z tym walczył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
enolimit
Tydzień temu zaktualizowały się 4 moduły
Problem polega na tym że klikając nowe zamówienie przenosi mnie na stronę zamówienia ale bez strony głównej backoffice i bez stylów css.
Jeśli kliknę na starsze zamówienie wszystko działa poprawnie.
Wszystko inne działa bez zastrzeżeń
Myślałem że będzie różnica między starymi i nowymi zamówieniami w bazie ale nie ma żadnych zmian
Proszę o pomoc
Edited by enolimit (see edit history)Link to comment
3 answers to this question
Recommended Posts