marcinekwag Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Witam, Mam problem z menu a mianowicie kiedy najezdzam na przycisk "o nas" powinno się rozwijać dodatkowe podmenu z innymi zakładkami (strony cms). Po kliknięciu na "o nas" przechodzimy do samego artykułu, pojawiają się w lewej kolumnie pozostałe linki do stron cms ale za to przestają się rozwijać na tych podstronach (cms) pozostałe menu rozwijane (produktowe). Jak to naprawić ? Proszę o pomoc. Z góry dziękuje link do sklepu: http://profesja.imagecentrum.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinekwag Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 (edited) Ok problem z rozwijanym menu juz rozwiązałem (zle dodalem w blocktopmenu) tylko problem z dzialaniem rozwijanego menu podczas przegladania stron CMS. Tylko jeszcze pytanko jak zmienic nazwe kategorii (główna) na jakąś inną nazwę Edited April 28, 2017 by marcinekwag (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Tylko jeszcze pytanko jak zmienic nazwe kategorii (główna) na jakąś inną nazwę idziemy do katalog > kategorie i klikamy w edytuj, zostaniemy przeniesieni na stronę gdzie możemy sobie przetłumaczyć nazwe kategorii głównej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Wagh Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 A wiesz może dlaczego nie działa rozwijanie w blocktopmenu podczas przeglądania stron CMS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amanet Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Na podstronach cms sklepu są błędy javascript. Trzeba je poprawić aby menu rozwijało się na podstronach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Wagh Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Ja z javascript totalna noga ... wiesz może co trzeba zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amanet Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 z chęcią podejmę się naprawy problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Wagh Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 A ile by mnie ta pomoc kosztowała? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts