feyhan Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Merhabalar, 1.6.1.11 ve theme1180 kullanıyorum. E-posta metinlerinde konseptime uygun değişiklikler yapmak istiyorum. Admin panelde ilgili alana geldiğimde aşağıdaki gibi 7 adet uyarı veriyor: "tr" dili için bir e-posta dizini mevcut, ancak /themes/theme1180/mails içinde varsayılan dil (en) için değil Ayrıca ekran görüntüsünü de iletiyorum ekte. Bu konuyu nasıl çözeceğime dair yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler Feyhan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Şöyle yap istersen ana dizinde yer alan mail klasöründeki tr klasörünü temanın altındaki mails klasörüne kopyala olur Link to comment Share on other sites More sharing options...
geccsaa Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 On 4/29/2017 at 3:44 PM, bera_ramazan said: Şöyle yap istersen ana dizinde yer alan mail klasöründeki tr klasörünü temanın altındaki mails klasörüne kopyala olur hocam sorun çözüldü şimdide modül çevirileri için uyarı veriyor onun için nerdeki dosyayı nereye kopyalıyacağız. "tr" dili için bir e-posta dizini mevcut, ancak /themes/ZOneTheme/modules/followup/mails içinde varsayılan dil (en) için mevcut değil "tr" dili için bir e-posta dizini mevcut, ancak /themes/ZOneTheme/modules/ps_emailalerts/mails içinde varsayılan dil (en) için mevcut değil "tr" dili için bir e-posta dizini mevcut, ancak /themes/ZOneTheme/modules/ps_emailsubscription/mails içinde varsayılan dil (en) için mevcut değil "tr" dili için bir e-posta dizini mevcut, ancak /themes/ZOneTheme/modules/referralprogram/mails içinde varsayılan dil (en) için mevcut değil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts