czarnebloto Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Witam, jestem nowy w temacie prestashop. Planuję otworzyć sklep i mam jeden szablon na oku, który chcę kupić. Trzeba jednak zrobić w nim parę zmian np. wygląd stopki i strony produktu. Jeżeli zajmuje się ktoś z Was takimi rzeczami proszę o kontakt na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspir Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Z tego co wiem, a opieram sie na własnych doświadczeniach, to jak kupisz jakiś szablon to zwykle, podkreślam zwykle jest tak ze jak wyślesz im w punktach co cię interesuje to z pewnością ci napiszą jak i gdzie to sam zmienisz. Warto sprawdzić .- po prostu napisz do nich, jak jest to po angielsku ( a nie znasz go ) to użyj translatora, pamiętaj o używaniu kropek na końcu zdania. tłumaczenia znacznie lepiej wychodzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Zapraszam do kontaktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts