AZADA_M Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 witam nie dziala ikona koszyka wczoraj po modyfikacjach nie dziala ikona koszyka prwa górna strona - nie wchodzi w koszyk po naciśnięciu przycisku - rozwija tylko jego zawartość. Co robiłem - modyfikowałem ustawienia ikonek socialmedia na dole strony - tylko w pliku z-custom css dodałem komende marginesu poza tym nicn ie robiłęm - nie modyfikowałem żadnego pliku - przestało działąc jak i na kompie jak i na tel. W momencie gdy w module koszyka wylaczam AJAX dziala wejście ale nie działa wtedy rozwijanie zawartości po najechaniu. Zrobilem backup z 2 dni i nie pomoglo. Co zrobic żeby to działało - Pilna sprawa presta 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 link do sklepu http://sklep.bigbio.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Przemysław Suszek Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 U mnie wszystko działa. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 nie dziala - po klinknieciu na ikonę koiszyka prawa gorna strona sklepu powinno przejść do koszyka a wyswietaja sie tylko pppliki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 po naciśnieciu ikony koszyka na górze powinno przenieśćdo http://sklep.bigbio.pl/index.php?controller=order nie robi tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 (edited) @AZADA_MPrzechodzi na podaną stronę, jak koszyk jest pusty oraz gdy posiada dodane produkty. /// Proszę koniecznie włączyć przyjazne linki. Edited April 28, 2017 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 no u mnie nie dziala - robie nawet w trynie incognito w chromi by weeliminowac pliki zaciagniete w cache - i nic a gdzie sie wlacza te przyjazne linki ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 wlaczylem i nadal nic - niedziala po nacisnieciu na ikone koszyka rozwiaj mi jego zawwartosc a nie przechodzi do linka podanego wyzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 (edited) a gdzie sie wlacza te przyjazne linki ?? Preferencje > SEO i URL : przyjazny adres URL - Tak ------------- Ciężko powiedzieć w czym problem z tym koszykiem, w każdej przeglądarce jest u Państwa taki efekt ? Edited April 28, 2017 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 w kazdej nawet w trybie incognito. tak samo w mobile wersji. u niektorych dziala w przegladarce na komputerze a mobilnie nie dziala prosze o info co moze byc przyczyna nie pomoglo nawet przywrocienie kopi zapasowej. w momencie gdy w modulle koszyka wylaczy sie ajax to ikona dziala i da sie wejsc do koszyka jednak nie dziala podglad po najechaniu myszka prosze o info co zrobic by to dzialalo ?? podobno moduły społecznościowy mogą czasem takie wariactwa robic - wczoraj usuwałem w dole jedna ikone INSTAGRAM prawa dolna strona (ikonki kułeczka obok czatu) może to namieszało w kodach ??? będę wdzięczny za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 znalazlem podobna sytuacje - https://www.prestashop.com/forums/topic/304122-ajax-w-indywidualnym-szablonie-koszyka-nie-dzia%C5%82a/ u mnie problem tez z ajaxem gdy wylaczam go to dziala koszyk - klik ale nie dziala podglad kicha - wczoraj zaczalem wgrywac kopie zapasowe i bazy - namieszalem na max .... :. dzis staram sie to naprawic - bede wdzieczny za pomoc z tym koszykiem - bo rozwalilo mi to sklep calkowicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
AZADA_M
witam
nie dziala ikona koszyka
wczoraj po modyfikacjach nie dziala ikona koszyka prwa górna strona - nie wchodzi w koszyk po naciśnięciu przycisku - rozwija tylko jego zawartość.
Co robiłem -
modyfikowałem ustawienia ikonek socialmedia na dole strony - tylko w pliku z-custom css dodałem komende marginesu
poza tym nicn ie robiłęm - nie modyfikowałem żadnego pliku - przestało działąc jak i na kompie jak i na tel.
W momencie gdy w module koszyka wylaczam AJAX dziala wejście ale nie działa wtedy rozwijanie zawartości po najechaniu.
Zrobilem backup z 2 dni i nie pomoglo. Co zrobic żeby to działało - Pilna sprawa
presta 1.6
10 answers to this question
Recommended Posts