Adrian1 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 (edited) Nie wiem czy to odpowiednie miejsce do złaszania tego typu rzeczy, ale zauważyłem, że w Prescie 1.7.0.5 eksport kategorii do pliku CSV eksportuje tylko główne kategorie produktów. Nie eksportuje żadnych podkategorii. W wersji Presty 1.7.1.1 nie miałem jeszcze okazji tego przetestować. Chciłabym to po prostu zgłosić jako jeden z problemów do naprawienia w nowej wersji Jeśli jednak jest jakaś opcja, aby wyeksportować wszystkie kategorie, łącznie z podkategoriami to proszę o informację jak tego dokonać. Edited April 27, 2017 by Adrian1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 o jakim eksporcie jest mowa ? standardowo nie ma narzędzia do eksportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian1 Posted April 27, 2017 Author Share Posted April 27, 2017 (edited) Po lewej w menu wybieram Katalog --> Kategorie I nad moimi kategoriami po prawej stronie jest przycisk "Eksportuj" Edited April 27, 2017 by Adrian1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Ta funkcja eksportuje to co widzimy na liście poniżej. Z uwagi na fakt, że widzimy tam wyłącznie kategorię główną - to tylka to zostanie wyeksportowane - to nie jest bug, tylko sposób w jaki ta funkcja 'eksportu' funkcjonuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian1 Posted April 27, 2017 Author Share Posted April 27, 2017 Skoro ta funkcja eksportuje tylko kategorie z aktualnego widoku, czyli kategorie główne, to uważam, że powinna być ona również dostępna w widoku podkategorii - niestety tak nie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts