Cześć, mam problem z opisami w zakładce zamówień. Wersja PS 1.6.1.6
Zdarzyło się trzy razy w tym tygodniu, że złożone zamówienie przez klientów zapisało się bez szczegółów wysyłki i produktów. Wyświetla się poprawnie tylko kwota do zapłaty i stan zamówienia.
W koszyku jest wszystko okej, przypisany jest numer ID zamówienia i znajdują się w nim produkty.
Nie wiem jak sobie z tym poradzić, jedno takie zamówienie dodaje roboty- trzeba się dodzwonić do klienta i wypytywać o wybór paczkomatu, którego automatycznie nie przypisano.
Zdarzyło się to na kliencie zarówno niezarejestrowanym jak i na zalogowanym koncie. Formy płatności do wyboru to: Cashondelivery, bankwire i dotpay. I tutaj też już w każdej formie błąd wystąpił.
Question
Xennon
Cześć, mam problem z opisami w zakładce zamówień. Wersja PS 1.6.1.6
Edited by Xennon (see edit history)Zdarzyło się trzy razy w tym tygodniu, że złożone zamówienie przez klientów zapisało się bez szczegółów wysyłki i produktów.
Wyświetla się poprawnie tylko kwota do zapłaty i stan zamówienia.
W koszyku jest wszystko okej, przypisany jest numer ID zamówienia i znajdują się w nim produkty.
Nie wiem jak sobie z tym poradzić, jedno takie zamówienie dodaje roboty- trzeba się dodzwonić do klienta i wypytywać o wybór paczkomatu, którego automatycznie nie przypisano.
Zdarzyło się to na kliencie zarówno niezarejestrowanym jak i na zalogowanym koncie.
Formy płatności do wyboru to: Cashondelivery, bankwire i dotpay. I tutaj też już w każdej formie błąd wystąpił.
17 answers to this question
Recommended Posts