lukasz_1410 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Ostatnio zaktualizowałem prestę z 1,5 do 1,6 i wystawiłem kilkaset produktów na szablonie default. Teraz przeglądałem jeden z produktów i zauważyłem (chciałbym) aby czcionka w "więcej informacji" była koloru czarnego oraz większa. Wiem, wiem można to edytować podczas wystawiania produktu za pomocą narzędzi dostępnych w edytorze... ale zmiana kilkuset produktów będzie uciążliwa. Przeszukałem css (global, product, product-list) ale nigdzie nie zauważyłem atrybutu dla wielkości oraz koloru czcionki Jest mi ktoś w tanie pomóc i napisać w którym css można z edytować wielkość i kolor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Jaki szablon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz_1410 Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 napisałem standardowy default-boostrap z 1,6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Akurat nie ma tam takiej klasy który była by tylko dla tego elementu, więc najlepiej w szablonie dopisac tam jakąś unikalną klasę i wtedy w css nadać. Ewentualnie możesz zrobić update wszystkich opisów w bazie danych wstawiając przed jakiś kontener z pogrubieniem czcionki i na końcu znacznik zamykający ale to jest dużo gorsze rozwiązanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Dodaj do product.css: #page .page-product-box .rte { color: black; font-size: 16px; line-height: 22px; } Będzie selektywnie stylować tylko długi opis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz_1410 Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 Genialnie! Ukłony za wiedzę i podziękowania za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts